Een website laten maken in Antwerpen

Wil u een nieuwe website of webshop laten maken om uw online zichtbaarheid te verhogen? Het kan een spannende onderneming zijn, maar met de juiste partner kan u op beide oren slapen. Way2Web is een digitaal bureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in alles op en rond het web. Omdat we niet geloven in statische resultaten ontwikkelen we dynamische oplossingen die in lijn liggen met uw bedrijfsstrategie en die een meerwaarde bieden.

Eerste indruk

Als potentiële klanten op zoek zijn naar informatie over een dienst of product is het internet vandaag de eerste plek waar ze gaan zoeken. Een professionele website laten maken met relevante informatie is dan ook zeer belangrijk voor uw bedrijf of organisatie. Het is uw eerste contact met veel bezoekers en een goede website kan het verschil maken tussen het aantrekken of afstoten van een nieuwe klant.

Een ontwerp voor u

Het eerste dat een bezoeker aan uw website zal opvallen is het design. Websites die er ongestructureerd of oubollig uitzien zorgen er vaak voor dat bezoekers wegklikken en elders gaan zoeken. De kunst is om een knap, innovatief ontwerp te koppelen aan gebruiksvriendelijkheid. Geen enkele bezoeker heeft nood aan een flashy website als hij niet de informatie kan terugvinden waarnaar hij op zoek is.

Website maken

Voor desktop én mobiel

Voor ons is het ondertussen vanzelfsprekend maar al onze websites worden volledig responsive gemaakt. Dit is een technische term die eigenlijk gewoon betekent dat de website wordt geoptimaliseerd voor verschillende apparaten. Bekijkt u de site op een smartphone, tablet of computer? Op elk formaat scherm zal de site er goed uitzien en de leesbaarheid optimaal zijn.

CMS & Maatwerk

De websites die we bouwen worden opgeleverd met een eenvoudig te gebruiken “content management systeem”. Dit zorgt ervoor dat u uw website op elk moment zelf aanpassen kan. Bovendien geeft ons webdesign bureau bij elke website een opleiding om u op weg te helpen. Nadien blijven we natuurlijk ook beschikbaar om u de nodige ondersteuning over het CMS-platform te geven.

Zoekmachine Optimalisatie

SEO

Het is belangrijk dat uw nieuwe website goed gevonden wordt door uw potentiële klanten. Daarom bouwen we elke website standaard zoekmachine vriendelijk. Klanten die bij ons een website laten maken krijgen bovendien een gratis audit zodat ze weten welk extra potentieel via de zoekmachines kan bereikt worden.

Sales & Resultaten

Of je nu bepaalde handelingen in je bedrijf wil automatiseren met een applicatie of meer klanten wil genereren via internet, Way2Web heeft voor jou de juiste oplossing. We zitten met je samen en begrijpen jouw bedrijfsdoelen. Tijdens heel het proces houden we dit in ons achterhoofd en gebruiken het als ons focuspunt. Uw resultaten zijn voor ons dé stimulans.

Over ons / voordelen

Way2Web is een digitaal bureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in alles op en rond het web. We zijn een team van ontwerpers, programmeurs, website bouwers en marketing specialisten die innovatie en optimalisatie hoog in het vaandel dragen. Dankzij zeer uitlopende projecten voor zowel kleine zelfstandigen als internationale bedrijven hebben we over de jaren heen de professioneleexpertise opgebouwd om jouw problemen direct aan te pakken met efficiënte oplossingen.


Bekijk onze referenties

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Een adviesgesprek houdt in:

1
Een inleidend gesprek
2
Een inleidend gesprek
3
Gratis advies
4
Een inleidend gesprek

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

We bellen je zo snel mogelijk op om deze afspraak in te plannen.

Waar wacht je nog op?

Let’s hit the road together … and bring the future to your business

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92