Een website laten maken in Antwerpen

Wil je in samenwerking met een websitebureau een professionele website maken om jouw onlinezichtbaarheid te verhogen? Een spannende onderneming, maar met de juiste partner kan je ongetwijfeld op je twee oren slapen.

Way2Web is een digitaal bureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in alles op en rond het web. En dat alles begint in de eerste plaats bij professionele website (met eventueel een webshop). Zo ontwikkelen we een dynamische website die in lijn ligt met je bedrijfsstrategie. En die dus een meerwaarde biedt.

Eerste indruk

Wanneer potentiële klanten vandaag zoeken naar producten of diensten, kijken ze eerst op het internet voor informatie. Een website laten bouwen met relevante informatie is daarom belangrijk voor je onderneming of organisatie. Het is je eerste contact met bezoekers. Een goede website maakt daarom het verschil tussen het aantrekken of afstoten van een nieuwe klant.

Gebruiksvriendelijk websitedesign

Websites die er ongestructureerd of oubollig uitzien, doen bezoekers wegklikken. Aangezien (bijna) alle websites meerdere pagina’s bevatten, moeten deze dus goed bereikbaar zijn door een handige navigatie. Is dat niet het geval? Wel, dan vinden mensen niet waar ze naar op zoek zijn. Dat kost je bedrijf bezoekers en dus omzet.

De kunst is om een knap, innovatief design te koppelen aan gebruiksvriendelijkheid. Geen enkele bezoeker heeft nood aan een flashy website als hij niet onmiddellijk vindt wat hij zoekt. De vindbaarheid van informatie vergemakkelijken wij door een vlotte informatiestructuur, die de basis vormt van de websitenavigatie.

Website maken

Responsive website voor desktop én mobiel

Een responsive bedrijfswebsite bouwen is voor ons vanzelfsprekend. Deze technische term betekent eigenlijk dat de website zich afstemt op het beeldscherm van de bezoeker. De website is geoptimaliseerd voor alle apparaten : desktop, smartphones en tablets.

Je vaste website transformeert moeiteloos in een mobiele website. Op elk formaat ziet de site er dus goed uit en is de leesbaarheid optimaal.

Eenvoudig contentmanagement-systeem

Onze websiteontwikkelaars bouwen jouw website bovenop een contentmanagement-systeem of CMS. Dankzij dat digitale platform pas je zelf makkelijk je website aan. Zo is het mogelijk om een platte tekst of afbeelding toe te voegen zonder lay-out, waarna ons systeem deze data automatisch plaatst in de vaste lay-out van je website.

Natuurlijk laten we je niet aan je lot over. De ontwikkelaars van ons website-agency geven je graag een CMS-opleiding in onze kantoren. En ook nadien blijven we jouw website de nodige ondersteuning bieden.

Zoekmachine Optimalisatie

SEO of zoekmachineoptimalisatie

Jouw potentiële klanten typen in de zoekbalk van Google of een andere zoekmachine niet je bedrijfsnaam, maar wel de producten en diensten die ook jouw zaak aanbiedt. Je bedrijf hoort dus bij de eerste zoekresultaten te verschijnen, want niemand kijkt verder dan de eerste pagina.

Hoe hoger jouw website scoort in zoekmachines, hoe meer bezoekers je krijgt. Om die reden ontwerpen we een website die zoekmachinevriendelijk is. En dat doen we met SEO. Of in mensentaal: zoekmachineoptimalisatie.

Je krijgt van de medewerkers van ons websitebedrijf trouwens een gratis audit. Zo zie je zelf wat onze SEO-strategie voor jouw zaak kan betekenen.

Sales & resultaten

Of je nu bepaalde handelingen in je bedrijf wilt automatiseren met een applicatie of meer klanten wilt genereren via internet: Way2Web heeft voor jou steeds de juiste oplossing.

We zitten met je samen en begrijpen jouw bedrijfsdoelen. Tijdens het hele proces houden we je doelen in ons achterhoofd en gebruiken ze als focuspunt.Jouw resultaten zijn voor ons dé stimulans.


Ervaren webdesigners uit Antwerpen

Way2Web is een digitaal bureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in alles op en rond het web. We zijn een team van webontwikkelaars, programmeurs, websitebouwers en marketingspecialisten. Innovatie en optimalisatie dragen we hoog in het vaandel.

We werken aan uiteenlopende projecten voor zowel kleine zelfstandigen als internationale bedrijven. Dat geeft ons de nodige expertise om jouw problemen direct aan te pakken.


Bekijk onze referenties

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Waar wacht je nog op?

Let’s hit the road together … and bring the future to your business

Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92