Een webshop laten maken in Antwerpen

Wil u een nieuwe webshop starten om ook online uw producten te verkopen? Steeds meer mensen kopen tegenwoordig artikelen via internet. Een webwinkel beginnen kan dus zeker een lonende investering zijn voor u en uw zaak.

Way2Web is een digitaal bureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in alles op en rond het web. Omdat we niet geloven in statische resultaten ontwikkelen we dynamische oplossingen die in lijn liggen met uw bedrijfsstrategie en die een meerwaarde bieden.

Een webshop starten?

U heeft momenteel al een zaak en u wil uw markt vergroten door een webshop te beginnen? Of het is voor u een nieuwe en spannende uitdaging? Voor een succesvolle start is het best om in zee te gaan met een betrouwbare partner om u te begeleiden in dit proces. Wij praten in de eerste gesprekken graag met u over de technische en commerciële implicaties die een webwinkel starten met zich mee brengen.

Een knap ontwerp om klanten aan te trekken

Het eerste dat een bezoeker aan uw website zal opvallen is het design. Webshops die er oubollig of ongestructureerd uitzien zorgen er vaak voor dat bezoekers wegklikken en ergens anders gaan zoeken. De kunst is om een innovatief, knap design te koppelen aan gebruiksvriendelijkheid. Geen enkele bezoeker heeft nood aan een flashy webshop als hij niet de producten kan terugvinden waarnaar hij op zoek is.

Webshop laten maken

Voor desktop én mobiel

Voor ons is het ondertussen vanzelfsprekend maar al onze webshops worden volledig responsive gemaakt. Dit is een technische term die eigenlijk gewoon betekent dat de shop wordt geoptimaliseerd voor verschillende apparaten. Bekijkt u de webwinkel op een smartphone, tablet of computer? Op elk formaat scherm zal de shop er goed uitzien en de gebruiksvriendelijkheid optimaal zijn.

Zelf je webshop onderhouden

Een webshop starten is sowieso al een spannende onderneming. Daarom dat we het jou zo gemakkelijk mogelijk willen maken om hem te beheren. De webshops die we bouwen worden opgeleverd met een eenvoudig te gebruiken “content management system”. Dit zorgt ervoor dat u uw webshop op elk moment zelf aanpassen kan. Snel een product toevoegen of wat prijzen veranderen? Geen enkel probleem. Bovendien geeft ons bureau bij elke webshop een opleiding om u op weg te helpen. Nadien blijven we natuurlijk ook beschikbaar om u de nodige ondersteuning over het systeem te geven.

SEO

SEO

Een webwinkel beginnen houdt meer in dan enkel je producten op internet plaatsen. Het is natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe webshop ook goed gevonden wordt door uw potentiële klanten. Daarom bouwen we elke webshop standaard zoekmachine vriendelijk. Klanten die bij ons een webshop laten maken krijgen bovendien een gratis audit zodat ze weten welk extra potentieel via de zoekmachines kan bereikt worden.

Over ons / voordelen

Way2Web is een digitaal bureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in alles op en rond het web. We zijn een team van ontwerpers, programmeurs, website bouwers en marketing specialisten die innovatie en optimalisatie hoog in het vaandel dragen. Dankzij zeer uitlopende projecten voor zowel kleine zelfstandigen als internationale bedrijven hebben we over de jaren heen de professioneleexpertise opgebouwd om jouw problemen direct aan te pakken met efficiënte oplossingen.


Bekijk onze referenties

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92