Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Vinum-S

VINUM-S

Vinum S specialiseert zich in aan- en verkoop van wijnen, champagnes en sterkedranken. En nee, die vind je niet in de doorsneewinkels. Hun dranken zijn net dat ietsje specialer. Exclusiever. Wie een uniek druppeltje wil proeven, bekijkt dus best hun assortiment van godendranken.

Uitdaging

Vinum S beschikt over een buitengewone verzameling van exclusieve dranken, wij over de expertise om hun producten online aan de man te brengen. Ze vroegen dus aan ons om hun webshop te ontwikkelen.

Verder wilden ze een koppeling van die webshop met andere verdelers van dranken. Zo is hun aanbod vindbaar op verschillende kanalen. Denk maar aan Wine-Searcher, een website die het aanbod van vele wijnwebshops verzamelt. Een ‘Google’ voor wijnen, eigenlijk

Oplossing

Dorst begint bij de ogen. We goten de website in een nieuwe huisstijl en ontwikkelden een herkenbaar, krachtig logo. Daarnaast tekenden we een toegankelijke en gebruiksvriendelijke structuur uit voor de webshop.

Ook zetten we een onlinemarketingstrategie op poten. Zo lokten we meer bezoekers naar de website. En we verzorgden natuurlijk de connectiemodule met het platform van Wine-Searcher.

Resultaat

De klanten vinden op de webshop makkelijk hun weg doorheen het aanbod van Vinum-S. We hebben het namelijk onderverdeeld in de dranksoort, het land van herkomst, het volume en het jaar.

Daarnaast verloopt de koppeling met Wine-Searcher vlot, waardoor er ook langs deze kant nieuwe klanten binnenkomen. Daar klinken we op. Proost!

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webshop
  • Huisstijl Ontwerp
  • Grafisch Ontwerp

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27