USP
USP

USP

USP Profile digitaliseert het CV. Het biedt sollicitanten de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een dynamisch CV aan te maken die ze kunnen delen via een url, pdf of print. USP Profile hanteert de term “Break the ice before your first interview”. Zo is het mogelijk een video via de applicatie op te nemen en te integreren in de CV.

Het Project

Samen met onze klant werkten we het initiële idee uit tot het platform USP Profile. Door onze kennis te bundelen kregen we een combinatie van specifieke kennis van de sector en het web wat resulteerde in een dynamisch platform waar gebruikers op een eenvoudige en snelle manier een professionele CV kunnen aanmaken en delen via een link, pdf of print.

We ontwierpen en ontwikkelden de website en webapplicatie. We stonden naast het online verhaal ook in voor de creatie van offline marketing items zoals flyers, beursbanners, visitekaartjes, stickers, advertenties etc. …

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive ontwikkeling
  • Webapplicatie
  • Grafisch ontwerp
  • Logo ontwerp


Contacteer ons Bezoek website

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92