Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

USP
USP

USP

USP Profile digitaliseert het CV. Het biedt sollicitanten de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een dynamisch CV aan te maken die ze kunnen delen via een url, pdf of print. USP Profile hanteert de term “Break the ice before your first interview”. Zo is het mogelijk een video via de applicatie op te nemen en te integreren in de CV.

Het Project

Samen met onze klant werkten we het initiële idee uit tot het platform USP Profile. Door onze kennis te bundelen kregen we een combinatie van specifieke kennis van de sector en het web wat resulteerde in een dynamisch platform waar gebruikers op een eenvoudige en snelle manier een professionele CV kunnen aanmaken en delen via een link, pdf of print.

We ontwierpen en ontwikkelden de website en webapplicatie. We stonden naast het online verhaal ook in voor de creatie van offline marketing items zoals flyers, beursbanners, visitekaartjes, stickers, advertenties etc. …

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive ontwikkeling
  • Webapplicatie
  • Grafisch ontwerp
  • Logo ontwerp


Contacteer ons Bezoek website

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27