Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Limas

LIMAS

Group Limas levert sinds 2007 oplossingen aan bedrijven en particulieren op het vlak van faciliteiten, hygiëne, bouwkunde en energetica. Deze overkoepelende organisatie telt zo’n 130 medewerkers en bestaat uit vier onderliggende bedrijven, namelijk Limas Facilities, Limas@Home, Limas Hygienics en Ecencis. Kortom: een grote speler. En die ondersteunen we graag.

Uitdaging

Verstoppertje spelen op het internet? Je wint er alleszins geen klanten mee. Group Limas stapte dan ook naar ons om de online-aanwezigheid van het bedrijf te vergroten. Ze wilden niet alleen een sterk imago, maar ook een website die nieuwe klanten aanlevert. Rendeert. Verkoopt.

Oplossing

In de loop van het project zagen we Limas Group sterk groeien en veranderen. Zo waren we getuigen van de splitsing in de verschillende bedrijven. We ondersteunden de groep dan ook graag online in deze evolutie. We bouwden voor ieder bedrijf een aparte website. Ook zorgen we waar nodig voor de onlinemarketing.

Resultaat

Omdat elk bedrijf van Group Limas een eigen website heeft, kunnen we meer op maat werken. Specifieke content brengen. Dat vertaalt zich naar een hogere positie in Google voor de verschillende websites. En dus meer bezoekers, leads en conversies.

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Online Marketing
  • Grafisch Ontwerp

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27