Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Ice Factory

ICE FACTORY

Ice Factory is sinds 2008 uitgegroeid tot de grootste producent van ijsblokjes in de Benelux. Het familiebedrijf produceert dagelijks tot 50 ton aan ijsblokjes. Hun leveringen en distributie bereiken retail, horeca en particulieren doorheen gans Europa.

Uitdaging

Tringtring. Het ene telefoontje na het andere. Vervelend, niet? De oude website van Ice Factory bood klanten niet de mogelijkheid om online een verdeelpunt te vinden. De bestellingen gebeurden telefonisch, wat onnodig veel tijd, mensen en middelen in beslag nam. Ook het design van de website mocht bovendien wat ‘opgesmukt’ worden.

Oplossing

Wij haalden hun oude, bestaande website uit de diepvriezer. En lieten hem ontdooien tot een moderne, hedendaagse website. Zo zorgden we voor een duidelijke informatiestructuur en een dynamisch webdesign. Verder implementeerden we een gebruiksvriendelijke bestelfunctie om hun ijsblokjes te bestellen.

Resultaat

We zijn niet zomaar over één nacht ijs gegaan. Dankzij de slim uitgewerkte zoekmotor en bestelfunctie verlopen de bestellingen nu sneller en eenvoudiger. Klanten hoeven op de website enkel hun postcode in te geven, om zo een lokaal verdeelpunt te vinden. Daar kunnen ze hun gewenste ijsblokjes afhalen.

Ice Factory Case Study
Way2Web Case Study - Ice Factory

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Responsive Design
  • Webdesign
Portfolio - Ice factory

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27