Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Dyckmans
Dyckmans

Dyckmans

Voor je droomkeuken moet je bij Dyckmans zijn. Je vindt er keukens in alle mogelijke stijlen, prijsklassen, kleuren en formaten. Een keuze gemaakt? Dan werken zij jouw keuken volledig uit, van het ontwerp tot na de verkoop.

En niet alleen keukens, want je kan er eveneens terecht voor dressings, bureaus, inbouwkasten en andere meubelen op maat. Zelfs totaalrenovaties nemen ze graag voor hun rekening.

Het Project

‘Wie niet beter wil worden, houdt op goed te zijn.’ Met die filosofie klopte Dyckmans bij ons aan met de vraag om hun website te optimaliseren. Het bedrijf wou immers in 2017 een nieuwe, frisse start maken.

Wij hebben de structuur en het design van de website grondig herwerkt. Gebruikers navigeren voortaan eenvoudig doorheen de duidelijke navigatie. En vinden dus ook makkelijker hun weg naar de fysieke winkel.

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Grafisch Ontwerp
  • Uitwerking Huisstijl


Contacteer ons Bezoek website

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27