Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

De Cliént
De Cliént

De Cliént

De Cliént is een vaste waarde, een begrip dat zeer bekend in de oren klinkt. De zaak is ontstaan in de Dambruggestraat te Antwerpen, het vroegere kapsalon van Mon Gemeiner, vader van de stichter. Op een dag kwam zijn zoon Glenn met een briljant idee dat zich ontpopte tot de Cliént.

De Cliént blijft sterk groeien en heeft meerdere filialen verspreid over heel Vlaanderen.

Het Project

We ontwierpen en ontwikkelden een nieuwe responsive website waar gebruikers eenvoudig hun weg vinden door de duidelijke navigatie. Door de integratie van Google Maps met vermelding van alle filialen kunnen bezoekers van de website eenvoudig het dichtstbijzijnde salon vinden en de bijhorende informatie opzoeken.

Naast het ontwerp en de ontwikkeling van de website stonden we ook in voor de creatie van ledenkaarten, brochures, visitekaartjes etc. …

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive ontwikkeling
  • Grafisch ontwerp


Contacteer ons Bezoek website

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27