De Cliént
De Cliént

De Cliént

De Cliént is een vaste waarde, een begrip dat zeer bekend in de oren klinkt. De zaak is ontstaan in de Dambruggestraat te Antwerpen, het vroegere kapsalon van Mon Gemeiner, vader van de stichter. Op een dag kwam zijn zoon Glenn met een briljant idee dat zich ontpopte tot de Cliént.

De Cliént blijft sterk groeien en heeft meerdere filialen verspreid over heel Vlaanderen.

Het Project

We ontwierpen en ontwikkelden een nieuwe responsive website waar gebruikers eenvoudig hun weg vinden door de duidelijke navigatie. Door de integratie van Google Maps met vermelding van alle filialen kunnen bezoekers van de website eenvoudig het dichtstbijzijnde salon vinden en de bijhorende informatie opzoeken.

Naast het ontwerp en de ontwikkeling van de website stonden we ook in voor de creatie van ledenkaarten, brochures, visitekaartjes etc. …

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive ontwikkeling
  • Grafisch ontwerp


Contacteer ons Bezoek website

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92