Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Belgoptic
Belgoptic

Belgoptic

Belgoptic.be is hét platform over alles wat leeft in het domein van optiek in België. Hier vind je info over opticiens, oogartsen en bedrijven met hun merken. Denk maar aan contactgegevens, maar evengoed lees je er leerrijke blogs en nieuwsbrieven.

Het doel? Correcte en duidelijke info op een toegankelijke manier bij de consument brengen. Opticiens, oogartsen en bedrijven kunnen hun informatie zelf beheren, wat makkelijk en heel intuïtief gaat.

Het Project

We bouwden een nieuwe, moderne website met een geavanceerde zoekmotor. Daarnaast maakten we het mogelijk dat opticiens hun eigen pagina’s kunnen uitwerken aan de hand van widgets. Het ‘oog’ wil natuurlijk ook wat, dus we verzorgden eveneens hun hele huisstijl. Zowel on- als offline.

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Grafisch Ontwerp
  • Uitwerking Huisstijl


Contacteer ons Bezoek website

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27