Belgoptic
Belgoptic

Belgoptic

Belgoptic.be is hét platform over alles wat leeft in het domein van optiek in België. Hier vind je info over opticiens, oogartsen en bedrijven met hun merken. Denk maar aan contactgegevens, maar evengoed lees je er leerrijke blogs en nieuwsbrieven.

Het doel? Correcte en duidelijke info op een toegankelijke manier bij de consument brengen. Opticiens, oogartsen en bedrijven kunnen hun informatie zelf beheren, wat makkelijk en heel intuïtief gaat.

Het Project

We bouwden een nieuwe, moderne website met een geavanceerde zoekmotor. Daarnaast maakten we het mogelijk dat opticiens hun eigen pagina’s kunnen uitwerken aan de hand van widgets. Het ‘oog’ wil natuurlijk ook wat, dus we verzorgden eveneens hun hele huisstijl. Zowel on- als offline.

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Grafisch Ontwerp
  • Uitwerking Huisstijl


Contacteer ons Bezoek website

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92