Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Beerens Group

BEERENS GROUP

Beerens verkoopt tweedehandswagens, nieuwe wagens via officiële concessies en exclusieve oldtimers. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in automotive-services. Denk maar aan remarketing, transport, stockage, PDI-carrosserie, verhuur, leasing, trading en fleetservices.
Beerens bestaat al meer dan 20 jaar. En heeft dus met trots een uitgebreid netwerk opgebouwd. Door deze jarenlange ervaring in de sector is Beerens een referentie. Het bedrijf blijft streven naar perfectie en groei op internationaal niveau. En ja, daar helpen we hen graag mee.

Uitdaging

Het is geen sinecure om zo’n ruim aanbod aan wagens en diensten te beheren. En dat besefte Beerens maar al te goed. Het bedrijf had een grote nood aan automatisatie van verschillende bedrijfsprocessen, waaronder wagenbeheer en leadopvolging.
Ook op het vlak van design mochten we de visualisatie van de websites van Beerens – B2 Cars op ons nemen.

Oplossing

We tekenden een aantrekkelijk design uit en ontwikkelden de nieuwe websites. Ook zorgden we voor de automatisatie van het beheer van hun wagens en de opvolging van hun sales.
Dat deden we door de creatie van een webapplicatie. Deze applicatie staat in voor de onlinezichtbaarheid van alle wagens. Zo worden de wagens automatisch gepubliceerd op verschillende kanalen. Denk maar aan de eigen website of mediasites, zoals autoscout.be.

Resultaat

Het design van de nieuwe websites is passend voor het bedrijf, de doelgroep en de sector. Bovendien zorgde de applicatie voor de automatisatie van verschillende bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld:

  • de publicatie van wagens over verschillende kanalen
  • verwerking en opvolging van leads
  • de creatie van offertes, bestelbonnen en specifieke wagenfiches

Wat we deden

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Online Applicatie

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27