Wie zijn we?

Way2Web is een digitaal bureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in alles op en rond het web. Omdat we niet geloven in statische resultaten ontwikkelen we dynamische oplossingen die in lijn liggen met je bedrijfsstrategie en die een meerwaarde bieden. We focussen ons op 3 kerngebieden: design, ontwikkeling en online marketing.

Hoe gaan we te werk?

Om onze klanten beter te begrijpen, zien we u en uw zaak als deel van ons team. Dankzij deze hechte samenwerking bundelen we samen de krachten, u de kennis van uw bedrijf en wij die van het web. Onze samenwerking is dan ook de start van onze 3 fases learn + experiment = grow.

Ervaring

Learn

We willen zeker zijn dat we je noden en je bedrijfssector volledig begrijpen. Daarom evalueren we alle opties, lijsten alle alternatieven op en vervolgens doen we je een voorstel dat volgens ons het meest optimaal is voor jou en je beoogde doelgroep.

Experimenteren

Experiment

We testen, experimenteren en maken prototypes om te zien wat wel of niet werkt. Op basis van deze bevindingen optimaliseren en verbeteren we.

Doelen

Grow

Na een tijd komen de resultaten binnen. Omdat je bedrijf steeds evolueert, zorgen we ervoor dat alles meegroeit met je bedrijfsstrategie. Dit doen we door te evalueren, te meten en te optimaliseren.

Wat maakt ons anders?

Resultaatgericht

RESULTAATGERICHT

Of je nu bepaalde handelingen in je bedrijf wil automatiseren met een applicatie of meer klanten wil genereren via internet, Way2Web heeft voor jou de juiste oplossing. We zitten met je samen en begrijpen jouw bedrijfsdoelen. Tijdens heel het proces houden we dit in ons achterhoofd en gebruiken het als ons focuspunt. Resultaten zijn voor ons dé stimulans.

Budgetbewust

BUDGETBEWUST

We streven altijd naar de meest rendabele aanpak. Dit wil niet zeggen dat het daarom de goedkoopste is, maar wel de oplossing die het meeste 'bang for your buck' geeft, met de tijd schaalbaar blijft en je niet vastpint aan dure onderhouds- of upgradecontracten. We werken op vele soorten projecten: van kleine websites tot volledig geautomatiseerde applicaties en online marketing campagnes. De grootte van je bedrijf maakt ons niet uit en zal onze offertes ook niet beinvloeden.

Professionele Weboplossingen

WE NEMEN GEEN BLAD VOOR DE MOND

We zorgen ervoor dat we je noden volledig begrijpen. We evalueren steeds alle opties, lijsten de beste alternatieven op en raden je de oplossingen aan waarvan wij vinden dat ze optimaal zijn voor jou en je doelgroep. Een constructieve dialoog is voor ons hierbij heel belangrijk. Je bent immers deel van het team. Jij zorgt voor de kennis van je sector, wij voor onze expertise van het web.

Kleine zelfstandigen en internationale bedrijven

WE KENNEN BELGIË, EN DE WERELD

En dan hebben we het niet enkel over fantastische chocolade! We werkten reeds aan zeer uitlopende projecten, voor zowel kleine zelfstandigen als internationale bedrijven. Dit geeft ons de nodige expertise om jouw problemen direct aan te pakken met efficiënte oplossingen.

Waar wacht je nog op?

Let’s hit the road together … and bring the future to your business

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92