Over Ons

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven. Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Wie zijn we?

Ons team bestaat uit verschillende jobtitels, gezichten en karakters. Toch hebben we allen één ding gemeen: een passie voor de digitale revolutie. En die brengen we graag naar jouw zaak.

Ila Ouadi

Digital Business Advisor

Glenn Brosens

UX & Operations

Nikhil Rao

CTO

Joren Geerts

Spelling Cop(ywriter)

Namrata Gadkari

Project Manager

Nino Moeyersons

Creative Energetic Organizer

Yohhan Dalvi

Developer

Erdal Gül

Digital Business Magnet

Bhavya Rao

Online Marketing

Tom de Maesschalk

IT

Hoe gaan we te werk?

Om onze klanten beter te begrijpen, zien we jou en je zaak als deel van ons team. Dankzij deze hechte samenwerking bundelen we de krachten: jij levert de kennis van jouw bedrijf en wij die van het web. Onze samenwerking is dan ook de start van onze drie fases: learn + experiment = grow.

Ervaring

Learn

We willen je noden en je bedrijfssector volledig begrijpen. Daarom evalueren we alle opties en lijsten we alle alternatieven op. Vervolgens doen we het meest optimale voorstel voor jou en je beoogde doelgroep.

Experimenteren

Experiment

We testen, experimenteren en maken prototypes om te zien wat wel of niet werkt. Op basis van deze bevindingen optimaliseren en verbeteren we waar nodig. Resultaten zijn voor ons dé stimulans.

Doelen

Grow

Na een tijd komen de resultaten binnen. Omdat je bedrijf steeds evolueert, zorgen we ervoor dat alles meegroeit met je bedrijfsstrategie. Dat doen we door te evalueren, te meten en te optimaliseren.

Wat maakt ons anders?

Resultaatgericht

RESULTAATGERICHT

Of je nu bepaalde handelingen in je bedrijf wilt automatiseren met een applicatie of meer klanten wilt genereren via het internet: Way2Web heeft voor jou de oplossing. We zitten met je samen en begrijpen jouw bedrijfsdoelen. Tijdens het hele proces houden we die doelen in het achterhoofd en gebruiken we ze als ons focuspunt. Resultaten zijn voor ons dé stimulans.

Budgetbewust

BUDGETBEWUST

We streven altijd naar de meest rendabele aanpak. En even eerlijk: die is daarom niet altijd de goedkoopste. Onze oplossing geeft wél het meeste 'bang for your buck' en blijft met de tijd schaalbaar. Ook pint ze jou niet vast aan dure onderhouds- of upgradecontracten. We werken aan zowel kleine websites als volledig geautomatiseerde applicaties en onlinemarketing- campagnes. De grootte van je bedrijf maakt ons niet uit en heeft geen invloed op onze offertes.

Professionele Weboplossingen

WE NEMEN GEEN BLAD VOOR DE MOND

En dat verwachten we ook niet van jou. Een constructieve dialoog is voor ons belangrijk. Je bent immers deel van ons team. Duidelijkheid over jouw noden en onze oplossingen is een must. Jij zorgt voor de kennis van jouw bedrijf, wij voor de expertise van het web.

Kleine zelfstandigen en internationale bedrijven

WE KENNEN BELGIË, EN DE WERELD

En dan hebben we het niet enkel over fantastische chocolade! We werken aan zeer uiteenlopende projecten, voor zowel kleine zelfstandigen als internationale bedrijven. Dat geeft ons de nodige expertise om jouw problemen direct aan te pakken met efficiënte oplossingen.

Waar wacht je nog op?

Let’s hit the road together … and bring the future to your business

Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92