Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Webshop starten

Wil je een nieuwe webwinkel starten of je bestaande internetwinkel vernieuwen? Way2Web ontwerpt steeds op maat van de producten die je verkoopt. En vooral: de doelgroep die je wenst aan te spreken. Verder maken we je producten vindbaar in zoekmachines.

Dankzij deze combinatie van diensten heb je niet alleen een grafisch mooie webshop, maar realiseer je ook meer verkopen. Wanneer je samenwerkt met Way2Web kan je dus rekenen op ervaren webshopbouwers en onlinemarketing experts.

De voordelen voor jou

 • 24/7 jouw producten verkopen
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • Mobielvriendelijk
 • Hoog scoren in Google

Een webshop laten maken die 24/7 verkoopt

Webshop starten

Je webwinkel laten bouwen op een bewezen systeem

Online betalen, kortingscodes, verzendingskosten, beheer van producten, gastenaccounts, meerdere talen: het zijn items die elke webshop nodig heeft. Je webwinkel is dan ook een verzamelplek van verschillende onderdelen. Een webshop laten bouwen kan je doen rond deze vier pijlers:

 • Merkbeleving: we versterken het imago van je bedrijf. Met krachtige beelden wekken we de interesse van potentiële klanten op.
 • Productenetalage: we tonen jouw producten op een gestructureerde wijze. En in een aantrekkelijk design dat de consument aanspreekt en aansluit op jouw huisstijl.
 • Navigatie & zoekfunctie: de consument navigeert eenvoudig doorheen je aanbod. En vindt snel wat hij zoekt, zodat de stap naar een aankoop klein is
 • Content: je potentiële klanten vinden in de webshop informatie over je merk en producten, maar ook over je service, sociale media én nieuwtjes uit je sector.

Doorheen de jaren ontwikkelden we een systeem met bewezen resultaten. Deze modules hergebruiken we en dienen we dus niet steeds opnieuw te ontwikkelen, wat een lagere kost voor jouw zaak betekent. Heeft jouw zaak toch nog een extra functionaliteit nodig? Geen probleem, die voegen we moeiteloos toe.

Je webwinkel in een responsive ontwerp

Wist je dat maar liefst 80 procent van de surfers met een mobiel apparaat actief is op het internet? Je webshop hoort dus te werken op elk type apparaat: van desktop tot smartphones en tablets. Zo niet, loop je klanten mis. Correctie: héél veel klanten mis. Een webshop laten maken? Dat doen we helemaal responsive voor mobiele apparaten.

Deze technische term lijkt complex, maar is eigenlijk heel simpel: je website stemt zich af op het beeldscherp van de potentiële klant. Wanneer de bezoeker via bijvoorbeeld een iPhone op jouw website belandt, past de website zich dus aan. Zo blijft je website toegankelijk voor iedereen. En dat komt het aantal verkopen zeker ten goede.

Zoekmachine vriendelijke website
Webshop bouwen

Jouw producten zichtbaar in zoekmachines

Mensen zoeken in Google of een andere zoekmachine niet op de naam van je webshop, maar ze typen de producten in die jij verkoopt. Jouw webshop hoort bij de eerste zoekresultaten te verschijnen, want anders ben je onzichtbaar voor je doelgroep.

Een webwinkel laten bouwen? Dat doet Way2Web met SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. Dat is het geheel aan activiteiten om je webshop bij de eerste zoekresultaten van een zoekmachine te laten eindigen. Onze webshopontwikkelaars houden rekening met onder meer de volgende zaken:

 1. De optimalisatie van de structuur en inhoud van je website.
 2. Zoekwoordenoptimalisatie. Zo zien onze SEO consultants met welke trefwoorden consumenten naar je producten of diensten zoeken.
 3. De maximalisatie van externe backlinks, wat we ook wel ‘link building’ noemen.

Door het gebruik van de juiste SEO-technieken bereiken we dus potentiële klanten die je bedrijf nog niet kennen, maar die wél op zoek zijn naar je producten. Wil je een eigen webshop starten? Dan geven we aan jou gratis advies over het mogelijk potentieel dat je met SEO behaalt.

Webshop bouwen

Een webwinkel maken die je zelf beheert via een eenvoudig CMS-systeem

Je webwinkel bouwen onze webshop-specialisten bovenop een contentmanagementsysteem of CMS. Zo’n digitaal platform geeft jou de mogelijkheid om zelf makkelijk aanpassingen te doen.

Wil je tekst veranderen op je webshop? Informatie over een product bijwerken? Of afbeeldingen toevoegen? Geen probleem. Ons systeem giet jouw data automatisch in de vaste lay-out van je webwinkel.

Vrees niet: we laten jou niet aan je lot over. Onze webshopbouwers geven je een grondige CMS-opleiding in ons kantoor. Ook nadien ondersteunen we jouw webshop waar nodig.

Webwinkel maken

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27