Webshop uit Antwerpen

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

Een knappe webshop laten maken die 24/7 verkoopt?

Wil u een nieuwe webshop starten of uw bestaande webwinkel vernieuwen? We ontwerpen steeds op maat van de producten die u verkoopt en de doelgroep die u wenst aan te spreken. We combineren dit met een hoge vindbaarheid van uw producten via de zoekmachines. Dat zorgt ervoor dat u niet alleen een grafisch mooie webshop heeft maar ook meer verkopen realiseert.

Wanneer u samenwerkt met Way2Web kiest u niet enkel voor ervaren webshop bouwers maar ook voor online marketing experts.

Webshop starten

Uw webshop in een cutting edge responsive ontwerp dat doet verkopen vanop elk toestel

Tegenwoordig surft 80 % van de bezoekers via een mobiel of tablet en daarom is het een cruciale vereiste voor het succes van de webshop dat deze goed werkt op alle toestellen. Bij Way2Web laat u een webshop maken die op alle schermen perfect werkt. Zo is elke bezoeker een potentiële klant en loopt u geen verkopen mis. Door onze ervaring weten we van aanpakken en kan u er zeker van zijn dat uw webshop optimaal is in gebruik.

Uw producten worden gevonden in de zoekmachines

De producten die u verkoopt dienen natuurlijk eerst gevonden te worden door uw klanten. Daarom bouwen we elke webshop standaard zoekmachine-vriendelijk. Bij elke webshop geven we u ook een gratis audit op het mogelijke potentieel dat u via de zoekmachines kan bereiken.

Zo bereikt u potentiële klanten die uw bedrijf nog niet kennen, maar die wel op zoek zijn naar uw producten.

Zoekmachine vriendelijke website
Webshop bouwen

Uw webshop bouwen op een bewezen systeem

Online betalen, kortingscodes, verzendingskosten, beheer van producten, gasten accounts, meerdere talen, … Het zijn standaard items die elke webshop nodig heeft. Door de jaren heen hebben we een systeem ontwikkeld dat zijn diensten al vele keren heeft bewezen. Deze modules kunnen we herbruiken en dienen we dus niet opnieuw te ontwikkelen. Extra functionaliteit op uw maat kunnen we eenvoudig hieraan toevoegen.

Webshop bouwen

Een webwinkel maken die u zelf kan beheren via een eenvoudig CMS systeem

De webshop die u gaat starten wordt opgeleverd met een eenvoudig te gebruiken “content management systeem”. Zo heeft u de mogelijkheid om uw volledige webshop zelf te beheren. Bovendien geeft ons webdesign bureau bij elke webshop een opleiding en nadien ook de nodige ondersteuning om met het CMS systeem te werken.

Webwinkel maken

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92