Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Webdesign Antwerpen

Way2Web is jouw webbureau uit Antwerpen. We bouwen eye-catching websites op maat van je bedrijf. Onze focus ligt op jouw sector én de doelgroep die je wenst te bereiken. Bovendien zorgen we dat je website een hoge positie heeft in zoekmachines. Zo krijg je niet alleen een professioneel webdesign op maat, maar ben je ook zeker van resultaat.

Een website laten maken door Way2Web? Dat is kiezen voor een ervaren team van onlinemarketing experts en professionele webdesigners uit Antwerpen.

De voordelen voor jou

  • Mobielvriendeljik
  • Hoog scoren in google
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • 24/7 leads genereren

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

Onze webdesigners zetten je bezoekers om in klanten

Bekijk onze portfolio
Responsive website

…stijlvol en responsive is

Een responsive website is vandaag een cruciaal element in het onlinesucces van je zaak. Wanneer je website responsive is, stemt hij zich af op het beeldscherm dat de bezoeker gebruikt. Desktop, tablet of smartphone: ons webdesign agency voorziet één website die zich vlot en snel aanpast.

Ons webdesign bureau levert dus steeds een mobielvriendelijk website ontwerp af. Zo kunnen je bezoekers via eender welk apparaat de website perfect bekijken. En eenvoudig vinden wat ze zoeken. Maar liefst 80% van de internetgebruikers surft tenslotte met smartphone of tablet. Die wil je toch niet missen?

…hoog scoort in zoekmachines

Mensen zoeken in Google of een andere zoekmachine niet op de naam van jouw bedrijf, wel op producten en diensten die ook jij aanbiedt. Bovendien kijkt niemand verder dan eerste pagina van de zoekresultaten.

Hoe hoger jouw website zichtbaar is in zoekmachines, hoe meer bezoekers hij trekt. Daarom maken we je website zoekmachinevriendelijk. En dat doen we met SEO. Of in mensentaal: zoekmachineoptimalisatie.

Bovendien geeft ons web agency bij elke webontwikkeling een gratis audit. Zo weet jij welke resultaten je via de zoekmachines kan bereiken. En wat dat concreet betekent voor je zaak.

Zoekmachine vriendelijke website
Website laten maken

…eenvoudig te beheren is met een CMS-platform

Bij iedere website ontwikkeling werken onze website designers met een contentmanagementsysteem of CMS. Zo’n platform laat je toe om zelf eenvoudig je website aan te passen. Je voegt bijvoorbeeld een platte tekst of foto’s zonder lay-out toe, waarna ons systeem deze data automatisch giet in de vastgelegde lay-out.

Om je op weg te helpen, geeft ons webdesign bedrijf jou een opleiding in onze kantoren. Nadien blijft onze websitebouwer natuurlijk beschikbaar om je de nodige ondersteuning bij het CMS-platform te geven.

Website laten maken

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27