Webdesign Antwerpen

Ik heb nog geen website

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

Een knappe website laten maken die bezoekers omzet in klanten?

Bij Way2Web bouwen we eye-catching websites op maat van uw bedrijf.  We focussen ons hierbij op uw sector en de doelgroep die u wenst te bereiken. In combinatie met een hoge positie in de zoekmachines zorgt dit ervoor dat u niet alleen een website heeft die knap is, maar die ook resultaten levert.

Een website laten maken door Way2Web is kiezen voor een ervaren team van webdesigners en online marketing experts.

Responsive website

Uw website bouwen we stijlvol & responsive

Op eender welk toestel dient uw website bereikbaar en eenvoudig te gebruiken zijn. De dag van vandaag is dit een cruciaal element in het succes van elke website en dat hebben wij goed begrepen. Elke website die we afleveren is mobiel vriendelijk.  Zo kunnen je bezoekers via eender welk apparaat de website perfect bekijken en vinden wat ze zoeken. Tenslotte surft 80% van de bezoekers tegenwoordig via mobiel of tablet. Die wilt u toch niet missen?

Een professionele website die ook hoog scoort in de zoekmachines

Het is belangrijk dat uw nieuwe website goed gevonden wordt door je potentiële klanten. Daarom bouwen we elke website standaard zoekmachine vriendelijk. Bovendien geven we bij elke website die we bouwen een gratis audit zodat u weet welk extra potentieel u via de zoekmachines kan bereiken.

Zo heeft u een website die er niet alleen top-notch uitziet maar die ook de beoogde resultaten levert.

Zoekmachine vriendelijke website
Website laten maken

Een website laten maken die u zelf kan beheren via een eenvoudig CMS-platform

De websites die we bouwen worden opgeleverd met een eenvoudig te gebruiken “content management systeem”. Dit laat u toe om op elk moment zelf uw website aan te passen. Bovendien geeft ons webdesign bureau bij elke website een opleiding om u op weg te helpen. Nadien blijven we natuurlijk ook beschikbaar om u de nodige ondersteuning over het CMS-platform te geven.

Met jaren ervaring in het leveren van resultaat zijn we als webdesign bureau een sterke partner geworden in het online succes van vele bedrijven.

Website laten maken

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92