Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Online Applicaties

Met webapplicaties vergemakkelijken we de werking van je bedrijf. Ze automatiseren tijdrovende bedrijfsprocessen. Maar evengoed zetten we je innovatieve idee om tot een webapplicatie.

We specialiseren ons in webapplicaties die toestel-onafhankelijk werken, zowel op mobiel als op desktop. Je opent de webapplicaties namelijk met een webbrowser, waardoor je overal en altijd toegang hebt. Zo hebben onze webapplicatie ontwikkelaars ervaring met onder meer de volgende soorten applicaties:

CMR toepassingen Administratie en facturatiesoftware Ordersystemen
Online agendabeheer Intranet- en extranetomgevingen Klantenportalen

De voordelen voor jou

  • Overal toegankelijk
  • In lijn met je bedrijfsdoelen
  • Connectie met hardware
  • Begeleiding van concept tot lancering

Een webapplicatie maken of aanpassen

Webapplicatie maken

Web-based en overal toegankelijk

Browsers zijn tegenwoordig zo ver geëvolueerd dat we probleemloos iedere webapplicatie ontwikkelen. De flexibiliteit van webapplicaties laat toe om te werken vanop elk toestel. Of het nu een desktop, tablet of smartphone is.

Elke gebruiker heeft zijn eigen rechten. Iedereen kan dus veilig en vanop elke locatie werken op jouw platform. En daarom is web-based de ideale keuze als basis voor je bedrijfsapplicaties.

Webapplicatie laten maken in lijn met jouw doelen

Vooraleer onze webontwikkelaars jouw webapplicatie bouwen, bepalen zij samen met jou het doel. Op deze manier bevat de webapplicatie alle functionaliteiten en methodes die jouw bedrijf nodig heeft. Dankzij een modulaire opbouw ben je bovendien voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Je webapplicatie op maat speelt dus handig in op de evoluties van jouw bedrijf.

Webapplicatie ontwikkelen
Software ontwikkelen

Connectie met hardware

Connecteren met een barcodescanner, camera’s, printers of andere hardware? Geen probleem, want elke connectie met hardware is mogelijk.

Software ontwikkelen

Een applicatie laten maken? Dit is onze werkwijze en opvolging.

We komen eens langs voor een goede babbel. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de noden en doelen van jouw bedrijf. En welke bedrijfsprocessen we kunnen automatiseren en optimaliseren met onze webapplicaties. We brainstormen samen over de webontwikkeling en bedenken specifieke modules. Samenwerken, dat zit in ons DNA.

Op basis van de ideeën uit onze brainstormsessie stellen we een offerte op. Na jouw goedkeuring doorlopen we de volgende stappen:

  1. Uitwerking concept
  2. Uitwerking functionaliteit
  3. Wireframing
  4. Ontwerp
  5. Ontwikkeling
  6. Lancering
Webontwikkeling

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27