Online Applicaties

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

Een webapplicatie maken op maat van uw bedrijf?

Heeft u een bestaande applicatie die u wilt moderniseren of heeft u een nieuw idee dat u wilt ontwikkelen? Dan bent u bij Way2Web aan het juiste adres. We specialiseren ons in web-based applicaties die toestel-onafhankelijk werken. Ons team heeft ervaring met automatisering van bedrijfsprocessen, crm toepassingen, facturatie,  video, …. We vertellen je er graag meer over tijdens een vrijblijvende afspraak.

Webapplicatie maken

Web-based en overal toegankelijk

Browsers zijn tegenwoordig zo ver ontwikkeld dat elk idee online te realiseren valt. De flexibiliteit van webapplicaties laat toe om te werken vanop elk toestel, of het nu een desktop, tablet of smartphone is. Elke gebruiker heeft zijn eigen rechten en daardoor kan iedereen veilig en vanop elke locatie werken op uw platform. Dit zorgt ervoor dat web-based de ideale keuze is als basis voor uw bedrijfsapplicaties.

Op maat en in lijn met uw doelen

Applicaties worden op maat van uw behoeften ontwikkeld. Zo heeft u de mogelijkheid om exact de methodes en functionaliteiten te laten inbouwen die u wenst. Door een modulaire opbouw behoudt u steeds de flexibiliteit voor toekomstige ontwikkelingen en kan de applicatie mee evolueren met de groei en noden van uw bedrijf.

Webapplicatie ontwikkelen
Software ontwikkelen

Connectie met hardware

Connecteren met een barcode scanner, camera’s, printers of andere hardware? Geen probleem, the sky is the limit. Ook met web-based applicaties kan geconnecteerd worden met fysieke hardware. Zolang er een internet connectie is zijn de mogelijkheden eindeloos.

Software ontwikkelen

Een applicatie laten maken? Dit is onze werkwijze en opvolging.

Alles begint met een ontmoeting. Wat doet u? Wat is uw sector? Wat zijn uw doelen? We leren elkaar kennen maar vooral ook uw business. Samen brainstormen we over het project en lijnen dit dan uit in specifieke modules. Samenwerken zit in ons DNA, dus natuurlijk kan u ook op ons rekenen voor suggesties en ideeën. Vervolgens maken we een plan van aanpak en offerte. Na goedkeuring werken we verder in volgende stappen: wireframing, ontwerp, ontwikkeling, lancering. Nadien kan u rekenen op ondersteuning en snelle opvolging. Alles steeds gestructureerd en helder, zodat u steeds weet waar u staat.

Webontwikkeling

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92