Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Mobiele applicaties

Bij Way2Web ontwikkelen we mobiele apps op maat. Van een kleine wedstrijdapp tot een grote applicatie voor automatisatie binnen je bedrijf. We focussen ons op een bijzonder ontwerp met knappe animaties. Zo is je app een aangename belevenis voor gebruikers.

Wanneer je samenwerkt met Way2Web, kan je rekenen op mobiele app ontwikkelaars én onlinemarketing experts.

De voordelen voor jou

  • Producten en diensten 24/7 beschikbaar
  • Creatieve animaties
  • Geschikt voor alle mobiele apparaten
  • Begeleiding van concept tot lancering

Mobiele app: interactie met klanten of automatisatie binnen je bedrijf?

App ontwikkelaar

Waarom een mobiele app laten maken?

Voor meer conversies en een hogere omzet, bijvoorbeeld. Way2Web maakt dankzij mobiele applicaties jouw diensten en producten te allen tijde beschikbaar. Een mobiele app ontwikkelen is namelijk zorgen voor meer interactie tussen jou en je werknemers of klanten.

Het gebruik van mobiele apparaten is dan ook explosief gestegen. Sommige bezoekers van jouw website zijn haast vergroeid met hun smartphone of tablet. Gemiddeld hebben ze zo’n 20 apps op hun toestel. En 85 procent van de tijd op hun smartphone spenderen ze aan mobiele apps. Daar spelen wij natuurlijk op in.

Wat doen mobiele applicaties voor mijn bedrijf?

Onze ervaren app ontwikkelaars en onlinemarketing experten stellen diensten of producten van je bedrijf beschikbaar via een app. Of ontwikkelen jouw innovatieve idee tot een mobiele app. Daarnaast ondersteunen en automatiseren onze mobiele applicaties bepaalde functionaliteiten binnen jouw bedrijf.

Mobiele applicatie
App ontwikkelen Antwerpen

Werken mobiele applicaties op alle toestellen?

We optimaliseren onze mobiele app ontwikkeling voor tablets én smartphones. Onze mobiele applicaties werken op iPhone, Android en Windows Phone. Kortom: op alles wat valt onder de categorie ‘mobiele apparaten’. Er zijn twee soorten mobiele apps:

  • Native-app: deze app installeer je op een mobiele telefoon of tablet. Het downloaden van native apps gebeurt via een applicatiewinkel, zoals Google Play of de App Store van Apple. Je krijgt toegang tot de app door te klikken op een icoon op je scherm.
    Een native-app is specifiek geoptimaliseerd voor het besturingssysteem van een elk mobiel apparaat. De connectie en ‘samenwerking’ met het mobiele toestel is dus ideaal. En dat verhoogt natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid voor je klanten of werknemers.
  • Hybride apps: een hybride app is een combinatie van een webapplicatie en een mobiele app. Je installeert en download deze app op dezelfde manier als een native-app, maar het is vanbinnen eigenlijk een webapplicatie. We maken ze immers met Javascript, HTML, of CSS.
    Met hybride-apps hoef je – in tegenstelling tot native-apps – geen aparte app te ontwikkelen voor ieder mobiel toestel of merk. Ook benaderen ze dankzij recente technologische ontwikkelingen de gebruiksvriendelijkheid van native-apps.
App ontwikkelen Antwerpen

Begeleiding van initieel concept tot lancering en promotie

Ben je overtuigd van het nut van een mobiele applicatie? Wel, dan gaan we aan de slag. We begeleiden jou van A tot Z. Stap voor stap. Eerst slaan we een babbeltje. We willen namelijk een duidelijk beeld krijgen van welk doel je voor ogen hebt.

Daarna werken we jouw mobiele applicatie uit, verzorgen we de lancering én de promotie. Je werkt dus samen met één centrale partner voor alle onderdelen van het proces. Dat is goedkoop. Snel. Handig.

Mobiele applicatie

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27