Mobiele Apps

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

Een knappe app! Meer interactie met uw klanten of automatisering binnen uw bedrijf?

Bij Way2Web ontwikkelen we apps op maat. Van een kleine wedstrijdapp tot een grote applicatie voor de automatisering binnen uw bedrijf. We focussen ons op een bijzonder ontwerp met knappe animaties zodat uw app een aangename belevenis wordt voor zijn gebruikers. Koppel dit met onze deskundige ontwikkelaars en u kan zeker zijn van een sterk geheel.

Wanneer u samenwerkt met Way2Web heeft u niet alleen ervaren app ontwikkelaars maar ook online marketing experts.

App ontwikkelaar

Begeleiding van initieel concept tot lancering en promotie

U heeft een idee dat u graag gerealiseerd ziet maar weet niet goed welke stappen u hiervoor moet zetten? Way2Web begeleidt u van A tot Z. We denken met u mee van de brainstormfase, over de opstelling van het strategisch plan tot de uiteindelijke realisering en promotie ervan. Zo heeft u 1 centrale partner voor de volledige uitwerking van uw idee.

Native ontwikkelen of via een emulator? Wij helpen je bij de juiste keuze.

Op welke manier gaat u ontwikkelen? Native of via een emulator? Klinkt dit Chinees? Geen probleem! We bespreken samen uw doelen en werken een technisch plan uit. Hoe starten we, waar gaan we naartoe en wat hebben we onderweg nodig om dat doel te bereiken?

Way2Web is niet enkel een sterke technische partner maar denkt ook actief met u mee. Die wisselwerking zorgt voor een bron van nieuwe ideeën en een beter resultaat.

Mobiele applicatie
App ontwikkelen Antwerpen

Apps voor plezier of zakelijke functie?

Metingen tonen aan dat de gemiddelde gebruiker minimum 20 apps op zijn smartphone heeft en maar liefst 85% van hun tijd op hun smartphone spendeert aan het gebruik van deze mobiele applicaties. De populariteit van mobiele applicaties groeide al sterk maar stijgt nog elke dag verder. Apps zijn een integraal deel geworden van onze dagelijkse manier van leven en werken. Een app ontwikelen is daarom ook zorgen voor meer interactie tussen u en uw werknemer of klant.

Met jaren ervaring in het leveren van knappe resultaten zijn we een sterke partner geworden in het online succes van vele bedrijven.

App ontwikkelen Antwerpen

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92