Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

SEO Antwerpen

Mensen gaan in de zoekmachine Google niet op zoek naar de naam van jouw bedrijf, maar naar de producten en diensten die ook jij aanbiedt. Bovendien kijkt niemand verder dan eerste pagina van de zoekresultaten. Dus: hoe hoger jouw website zichtbaar is in zoekmachines, hoe meer bezoekers hij trekt.

De digitale zichtbaarheid van jouw bedrijf, dat is de specialiteit van Way2Web. Onze zoekmachine specialisten laten je websitepagina’s bij de eerste zoekresultaten verschijnen. En dat doen we met SEO.

De voordelen voor jou

  • Hoog scoren in Google
  • Meer bezoekers op je website
  • Lokaal tot wereldwijd bereik
  • Meer conversies

Ons SEO bedrijf laat je website hoog scoren in Google

Zoekmachine vriendelijke website

Wat is SEO?

Met zoekmachine optimalisatie (oftewel SEO) optimaliseert ons SEO bureau de zichtbaarheid van jouw website in de zoekresultaten van zoekmachines. Zo scoor je hoger zonder een eurocent te betalen aan advertenties. En hiervoor gebruiken onze SEO specialisten bewezen technieken en strategieën, waaronder:

  1. De website optimaliseren. We nemen de structuur en inhoud van je website onder handen.
  2. Een trefwoordanalyse. Zo zien onze SEO-experts met welke trefwoorden consumenten naar je product zoeken. Die trefwoorden verwerken we dan in de content van je website, zodat potentiële klanten bij jou terechtkomen.
  3. De maximalisatie van externe backlinks, wat we ook wel ‘link building’ noemen. Met linkbuilding zorgen we voor relevante links op andere websites, die naar jouw website verwijzen. Op deze manier krijg je meer bezoekers en scoor je hoger in Google

Volgens deze regels van SEO-copywriting maken we je website zichtbaar bij elke relevante zoekopdracht naar de producten en diensten die je aanbiedt. Je merkt dat jouw website zo meer bezoekers krijgt. En dat zij sneller overgaan tot een conversie, bijvoorbeeld een contactaanvraag of verkoop.

Lokale SEO tot wereldwijde SEO

Wil je klanten aantrekken voor jouw lokaal bedrijf? Of je diensten en producten eerder internationaal promoten? Ons SEO bedrijf zorgt dat je zaak zichtbaar is voor de doelgroep én op de locatie die jij wenst.

SEO bedrijf
SEO Antwerpen

90-dagen garantie

Ons SEO agency werkt momenteel aan tal van succesvolle SEO campagnes. Met onze SEO diensten garanderen we jou een betere plek in de zoekmachines. Je wordt gevonden waar je wil gevonden worden.

Dat zeggen we niet als promotiepraatje. Daarom maken we met jou - zonder excuses - de volgende afspraak: geen resultaat na drie maanden = geen kost.

Zoekmachine optimalisatie

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27