Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Online adverteren

Mensen zoeken in Google of een andere zoekmachine niet op de naam van jouw bedrijf, maar op de producten en diensten die je aanbiedt. Op het moment dat ze zoeken naar wat jij te bieden hebt, tonen we hen een online advertentie. Vervolgens leiden we hen naar jouw website nét wanneer ze vragende partij zijn. Zo maken we van bezoekers makkelijk klanten.

Hiervoor hanteren we SEA. Onze ervaren SEA experten zijn gespecialiseerd in SEA en adverteren online. We gebruiken onze kennis momenteel voor verschillende onlinesuccessen van bedrijven. En graag ook voor jouw zaak.

De voordelen voor jou

  • Hoge positie in Google
  • Effectieve advertenties
  • Meer bezoekers
  • Producten en diensten 24/7 beschikbaar

Ons SEA-bureau maakt online-advertenties die écht renderen

Search engine advertising

Wat is SEA marketing?

Zoekmachinemarketing (oftewel SEA) zorgt voor meer websitebezoekers door advertenties te plaatsen in de resultaten van zoekmachines. Wel op één voorwaarde: je campagnes moeten doelgericht zijn.

Onze SEA consultants bouwen de advertenties op basis van populaire zoektermen over je producten of diensten, die je potentiële klanten typen in de zoekbalk van Google. Door gericht te zoekmachine-adverteren via Google Adwords verschijnt jouw advertentie bovenaan de zoekresultaten

Hoe hoger de advertentie in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers je website ontvangt. En hoe meer bezoekers, hoe meer kans op conversies.

Wat is Google Adwords marketing?

Google Adwords is het kanaal waarmee onze Adwords-experts adverteren op Google. En dus jouw advertenties laten verschijnen in de zoekresultaten. Ook is het mogelijk om te adverteren op websites die geconnecteerd zijn met Google.

Onze Adwords specialisten baseren de advertenties op zoekwoorden over jouw producten of diensten. Als een potentiële klant zoekt op één van deze zoekwoorden, plaats ons Adwords-agency de advertentie naast of boven de zoekresultaten.

SEA bureau
SEA specialist

Wat doet Way2Web voor mijn bedrijf?

Onze SEA experten schrijven voor jouw bedrijf de meest pakkende advertentie teksten met doeltreffende sleutelwoorden. Zo zorgt ons SEA bureau dat potentiële klanten jouw bedrijf vinden nét wanneer ze op zoek zijn naar wat je aanbiedt.

SEA specialist

Direct resultaat

Een SEA campagne starten, dat is kiezen voor onmiddellijke resultaten. Het is een onlinecampagne waarvoor je advertentieruimte koopt, waardoor je bent verzekerd van direct resultaat. Je betaalt per klik op de advertentie. En die klik is z’n geld meer dan waard, want hij kan leiden tot een conversie.

SEA bureau
SEA specialist

Meten en optimaliseren

Onze SEA specialisten en onlinemarketeers volgen continue jouw campagnes op. Zo hebben we de mogelijkheid om bij te sturen waar nodig. We vergelijken eveneens jouw advertentiekost met de behaalde conversies. Jij kan dus tot in detail nagaan wat jouw investering opbrengt.

SEA specialist

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27