Online adverteren

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

Gevonden op het juiste moment door online te adverteren?

Potentiële klanten zoeken niet altijd op de naam van uw bedrijf, ze zoeken vaak ook naar de producten of diensten u aanbiedt. Op het moment dat ze naar uw producten of diensten zoeken kunnen we hen een advertentie tonen om ze naar uw website te leiden. Hiermee spreekt u dus een enorm potentieel aan. Dat is wat SEA agency Way2Web kan betekenen voor uw bedrijf. Advertenties op het juiste moment aan de correcte zoeker tonen via online adverteren. Zo trekt u bezoekers aan die uw bedrijf nog niet kenden maar wel op zoek zijn naar uw producten of diensten.

Wanneer u samenwerkt met Way2Web beschikt u over ervaren SEA specialisten en online marketing experts.

Search engine advertising

Wat is search engine advertising (SEA)?

Zoekmachine adverteren “SEA” is het proces waarbij de zichtbaarheid van een website wordt beïnvloed wanneer op bepaalde sleutelwoorden wordt gezocht in een zoekmachine. Door gericht te adverteren kan u bij de gewenste zoekwoorden bovenaan op de pagina verschijnen. Hoe hoger uw website verschijnt in die lijst met zoekresultaten, hoe meer bezoekers deze zal ontvangen. Meer bezoekers leiden naar meer conversies (offerte aanvragen, product verkopen, informatie downloads, …)

We zorgen ervoor dat u gevonden wordt op het moment dat potentiële klanten op zoek naar u zijn.

Direct resultaat

Online adverteren via SEA is kiezen voor onmiddellijke resultaten. Het is de meest dynamische, meetbare en controleerbare manier om relevante bezoekers naar u website te leiden. SEA agency Way2Web zet uw campagne op en meet doorlopend de kost t.o.v. de gebrachte conversies. Zo kan u tot in detail nagaan wat de verkregen leads daadwerkelijk hebben opgebracht.

SEA bureau
SEA specialist

Constante monitoring en optimalisatie

De SEA specialisten van internet marketing bureau Way2Web monitoren uw campagnes continu en sturen deze bij aan de hand van deze gegevens. Zo verbeteren we de ROI en brengen we u in contact met meer relevante bezoekers. Zo bent u zeker van een optimale besteding van uw online advertentie budget.

Gratis audit door SEA bureau Way2Web

SEA specialist

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92