Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Nieuwsbrieven Versturen

Communicatie via e-mail blijft nog steeds een van de meest gebruikte en efficiënte kanalen om je klanten of medewerkers digitaal te benaderen. Zeker met de opkomst van de smartphone beleeft e-mail een tweede leven omdat iedereen nu altijd en overal eenvoudig te bereiken valt. Ook voor commerciële doeleinden is een nieuwsbrief versturen uiterst geschikt door het gebruiksgemak en de veelzijdigheid.

De voordelen voor jou

  • Eenvoudig zelf op te stellen
  • Mobielvriendelijke nieuwsbrieven
  • Inzicht in resultaten door analyse
  • Doelgroep overal en altijd bereiken

E-mail is here to stay

Nieuwsbrief versturen

Op 1-2-3 een responsive nieuwsbrief maken

Ons gebruiksvriendelijk platform laat werkelijk iedereen toe om snel en eenvoudig een nieuwsbrief op te stellen en te versturen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker, in geen tijd maak je een layout waarin je afbeeldingen en teksten kan toevoegen. Voor je het weet ben je klaar om je campagne uit te sturen naar al je contacten. Omdat onze nieuwsbrieven volledig responsive zijn opgebouwd krijgt iedereen ze perfect in hun inbox te zien, van een smartphone tot een desktopcomputer.

Nieuwsbrieven maken die echt werken

De kracht van een marketingcampagne via e-mail komt pas echt tot uiting bij de analyse van de gegevens achteraf. Je kan uitgebreide statistieken bekijken om af te leiden wie je mailing opende en hoe vaak, wie geklikt heeft op de links in de mail of zelfs wie zich uitschreef. Aan de hand van deze cruciale informatie kan u uw volgende nieuwsbrief optimaliseren en zo tot meer conversies komen.

Nieuwsbrief maken
Email marketing bureau

Steeds professionals om u bij te staan

Als e-mail marketing bureau staat Way2Web natuurlijk steeds voor u klaar om te assisteren. Zit u met een vraag of heeft u een leuk idee om een originele e-mail campagne te doen? We helpen u met alle plezier verder. Wil je een opleiding om zelf je mailings te kunnen versturen of heb je liever dat onze experts het voor u doen? We helpen u op elke mogelijke manier bij het maken en verzenden van uw nieuwbrieven.

Eenvoud, gebruiksgemak en flexibiliteit zijn de kernwoorden van e-mail marketing. Way2Web zorgt ervoor dat u er snel en efficiënt mee aan de slag kan.

Email marketing bureau

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27