Nieuwsbrieven Versturen

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

E-mail is here to stay

Communicatie via e-mail blijft nog steeds een van de meest gebruikte en efficiënte kanalen om je klanten of medewerkers digitaal te benaderen. Zeker met de opkomst van de smartphone beleeft e-mail een tweede leven omdat iedereen nu altijd en overal eenvoudig te bereiken valt. Ook voor commerciële doeleinden is een nieuwsbrief versturen uiterst geschikt door het gebruiksgemak en de veelzijdigheid.

Nieuwsbrief versturen

Op 1-2-3 een responsive nieuwsbrief maken

Ons gebruiksvriendelijk platform laat werkelijk iedereen toe om snel en eenvoudig een nieuwsbrief op te stellen en te versturen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker, in geen tijd maak je een layout waarin je afbeeldingen en teksten kan toevoegen. Voor je het weet ben je klaar om je campagne uit te sturen naar al je contacten. Omdat onze nieuwsbrieven volledig responsive zijn opgebouwd krijgt iedereen ze perfect in hun inbox te zien, van een smartphone tot een desktopcomputer.

Nieuwsbrieven maken die echt werken

De kracht van een marketingcampagne via e-mail komt pas echt tot uiting bij de analyse van de gegevens achteraf. Je kan uitgebreide statistieken bekijken om af te leiden wie je mailing opende en hoe vaak, wie geklikt heeft op de links in de mail of zelfs wie zich uitschreef. Aan de hand van deze cruciale informatie kan u uw volgende nieuwsbrief optimaliseren en zo tot meer conversies komen.

Nieuwsbrief maken
Email marketing bureau

Steeds professionals om u bij te staan

Als e-mail marketing bureau staat Way2Web natuurlijk steeds voor u klaar om te assisteren. Zit u met een vraag of heeft u een leuk idee om een originele e-mail campagne te doen? We helpen u met alle plezier verder. Wil je een opleiding om zelf je mailings te kunnen versturen of heb je liever dat onze experts het voor u doen? We helpen u op elke mogelijke manier bij het maken en verzenden van uw nieuwbrieven.

Eenvoud, gebruiksgemak en flexibiliteit zijn de kernwoorden van e-mail marketing. Way2Web zorgt ervoor dat u er snel en efficiënt mee aan de slag kan.

Email marketing bureau

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92