Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Content Marketing

Mensen willen vandaag niet meer lezen door pagina’s zonder einde. Ze willen op een snelle manier geinformeerd worden en weten of ze bij u aan het juiste adres zijn. Dit is iets waar we bij Way2Web volledig voorstander van zijn. Het KISS principe: Keep it short and simple. We schrijven content die niet alleen vlot leest maar ook goed gevonden wordt door zoekmachines en dus resultaten oplevert.

Wanneer u samenwerkt met Way2Web krijgt u niet alleen ervaren copywriters maar ook webdesign experts.

De voordelen voor jou

  • Op maat van je bedrijf en doelgroep
  • Hoog scoren in Google
  • Meer bezoekers op je website
  • Gelinkt aan onlinemarketingstrategie

Onze copywriters maken teksten die klanten doen converteren

Content marketing bureau

Wat is het verhaal van uw bedrijf?

Elk bedrijf heeft een ander verhaal. We gaan steeds van start met het leren kennen van uw bedrijf en stellen u een hoop vragen. Aan de hand van uw bedrijfskennis en uw doelen formuleren wij uw boodschap in een vlotte tekst. We schrijven naar de mond van uw sector en doelgroep; van strikt zakelijk tot trendy en catchy. Maar waar gepast wel liever met een vleugje humor dan met een strenge ondertoon natuurlijk.

Trek bezoekers aan en leidt ze naar conversie

Goede content leest niet alleen vlot, het wordt ook vlot gevonden. Daarom optimaliseren we al onze webcontent volgens de SEO principes zodat ze overal gebruikt kunnen worden in uw online marketing strategie. Content marketing agency Way2Web, ziet u. “Content marketing agency”, een zoekwoord waarop wij gevonden wensen te worden.

Zoekmachine vriendelijke website
Content marketing Antwerpen

Hand in hand met een online marketing strategie

U heeft nu vlot lezende teksten die bezoekers aanzet tot actie? Maar hoe krijgt u die bezoekers in de eerste plaats naar uw website? Enkel een website lanceren met goede inhoud mag slechts fase 1 van uw digitale marketing zijn. Promotie van uw content zorgt ervoor dat deze gevonden wordt en ook daadwerkelijk wordt gelezen door bezoekers. Onze internet marketing specialisten schrijven een strategie uit die die hand in hand gaat met uw website content.

Content marketing Antwerpen

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27