Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Online marketing

Onlinemarketing, wat is dat?

De website, het design en onlinemarketing zijn geen aparte verhalen, want ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een website hoort er niet alleen mooi uit te zien, hij moet ook nog draaien.

Onlinemarketing is dé kern van onze webbenadering. Met onlinemarketing lokken onze marketingconsultants namelijk meer bezoekers naar je website én zorgen we voor een sterke binding met bestaande klanten.

Daarvoor gebruikt ons digital agency een eigen marketingplan met onlinemarketing technieken die we volledig afstemmen op jouw zaak, doelgroep en sector. Hieronder vind je een overzicht van deze technieken.

Seo Marketing

Hoe hoger uw website zichtbaar is in de zoekmachines, hoe meer bezoekers op uw website. Zo kan u ook nieuwe klanten bereiken voor uw bedrijf.

Meer informatie

Online Adverteren

Op het moment dat personen naar bepaalde producten of diensten zoeken kunnen we hen een advertentie tonen om ze naar uw website te leiden.

Meer informatie

Content Marketing

We schrijven content die niet alleen vlot leest maar ook goed gevonden wordt door zoekmachines en dus resultaten oplevert.

Meer informatie

Nieuwsbrieven Versturen

Communicatie via e-mail blijft nog steeds een van de meest gebruikte en efficiënte kanalen om je klanten of medewerkers digitaal te benaderen.

Meer informatie

Een extra woordje uitleg over onze verschillende technieken :

Website bouwen

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie (oftewel SEO) verbeteren onze SEO experts de zichtbaarheid van je website in de zoekresultaten van Google. Meestal gaan jouw potentiële klanten in zoekmachine Google niet op zoek naar de naam van je bedrijf. Die kennen ze namelijk vaak nog niet. Wél zoeken ze naar de producten en diensten die je aanbiedt.

Het is dus belangrijk dat mensen jouw website vinden. Volgens de regels van SEO-copywriting maakt ons onlinemarketing bureau je website zichtbaar bij elke relevante zoekopdracht naar jouw producten en diensten. Je merkt dat je website zo meer bezoekers krijgt.

Meer informatie
Website bouwen

Online adverteren (SEA)

Op het moment dat potentiële klanten in Google op zoek zijn naar producten en diensten die ook jouw zaak aanbiedt, tonen we hen een online-advertentie. Vervolgens brengen we hen naar je website nét wanneer ze dus vragende partij zijn. Zo kunnen onze onlinemarketeers je website promoten en maken we van bezoekers makkelijk klanten.

Door gericht te adverteren via Google Adwords verschijnt jouw advertentie bovenaan bij alle relevante zoekopdrachten van je potentiële klanten. Hoe hoger de advertentie in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers je website ontvangt. En hoe meer bezoekers, hoe meer kans op conversies.

Meer informatie
Website bouwen

Nieuwsbrieven

Onze ervaren marketing consultanten verzorgen voor jouw zaak snel en eenvoudig de opstelling en planning van je nieuwsbrieven. Bovendien zijn jouw nieuwsbrieven volledig responsive. Dat betekent dat al jouw contacten de nieuwsbrief kunnen lezen. Op hun desktop, smartphone en tablet.

En waar schuilt bovendien de kracht van een effectieve nieuwsbriefcampagne? In de analyse. Uit uitgebreide statistieken leiden we af:

  • wie je mailing opende en hoe vaak,
  • wie op de links heeft geklikt in de mail
  • of zelfs wie zich uitschreef.

Deze cruciale informatie helpt ons om jouw volgende nieuwsbrief te optimaliseren. En tot nóg meer conversies te komen.

Meer informatie
Website bouwen

Sociale media

Sociale media hebben een gigantisch bereik. Consumenten raken dan ook makkelijk vertrouwd met jouw zaak, producten en diensten.Je lokt dus meer bezoekers én versterkt de relatie met je klanten. Uiteraard uit zich dat in meer conversies.

Met sociale media-marketing (oftewel SMM) gebruiken we verschillende activiteiten op sociale media-netwerken om je bedrijf zichtbaar te maken. Zo posten we regelmatig op allerlei netwerken informatie in de vorm van tekst, afbeeldingen en video’s. Ook zorgen we voor betalende sociale media-advertenties.

Meer informatie

Waar wacht je nog op?

Let’s hit the road together … and bring the future to your business

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27