Logo Ontwerp uit Antwerpen

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

U bent op zoek naar een bedrijfslogo dat bij u past?

Een krachtig en herkenbaar logo is misschien wel één van de belangrijkste aspecten van een succesvolle bedrijfsidentiteit. Het kan ervoor zorgen dat u of uw producten onmiddellijk herkend worden en beter herinnerd blijven dan uw concurrenten. Een logo ontwerp is daarom een aspect van uw marketing om zeker serieus te nemen en te laten uitvoeren door een gespecialiseerd team.

Samenwerken met Way2Web is kiezen voor een ervaren team van logo designers en branding experts.

Logo ontwerp Antwerpen

Het eerste wat uw klanten zien

Vaak is uw logo het eerste contact dat nieuwe klanten met uw bedrijf hebben. Daarom is het belangrijk dat uw logo ontwerp eruit springt en niet zomaar verloren gaat in de ‘visual clutter’ waarmee mensen tegenwoordig gebombardeerd worden. Naast opvallen moet een goed logo ook bijblijven. Bij ons is elke logo designer gepassioneerd door het zoeken naar de juiste combinatie van vorm, lettertype en kleuren. We zorgen voor unieke en in-het-oog-springende invalshoeken om uw bedrijf aan de wereld voor te stellen.

Alles tot in de puntjes, steeds scherp en schaalbaar

Naast het traditionele drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes, moet u er ook vanuit gaan dat uw logo vandaag online en op verschillende social media zichtbaar zal zijn. We houden hiermee steeds van in het begin rekening zodat u dat niet meer hoeft te doen in de toekomst. Uw nieuw logo wordt door ons haarscherp in vectoren ontworpen en volgens de regels aangeleverd in verschillende bestandstypes en groottes.

Van een gekopieerde fax tot een torenhoge reclamebanner. U krijgt een logo dat er overal krachtig, scherp en herkenbaar uitziet.

Logo ontwerpen
Logo designer

Ongelimiteerd aantal revisie-rondes

U laat een nieuw logo maken? Dan wil u ook zeker zijn dat het bij u past en jarenlang mee kan gaan. We brengen onze expertise en ervaring mee aan tafel, maar op het einde van de rit blijft het wel de bedoeling dat u blij bent met het resultaat. Ben je nog niet helemaal overtuigd van ons voorstel? Geen probleem. We gaan terug aan de slag en blijven doorwerken tot u 100% tevreden bent. Want een logo ontwerpen, dat doen we voor u.

Met jaren ervaring in het ontwerpen van unieke en sterke logo’s zijn we een ideale partner om u te helpen uw brand-identity naar een hoger niveau te tillen.

Logo designer

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92