Way2Web is nu Yellowshape

Wil je meer weten over onze naamsverandering naar Yellowshape?

Logo Ontwerp uit Antwerpen

Een krachtig en herkenbaar logo is misschien wel één van de belangrijkste aspecten van een succesvolle bedrijfsidentiteit. Het kan ervoor zorgen dat u of uw producten onmiddellijk herkend worden en beter herinnerd blijven dan uw concurrenten. Een logo ontwerp is daarom een aspect van uw marketing om zeker serieus te nemen en te laten uitvoeren door een gespecialiseerd team.

Samenwerken met Way2Web is kiezen voor een ervaren team van logo designers en branding experts.

De voordelen voor jou

  • Krachtig, impactvol en herkenbaar
  • Juiste combinatie van vorm en kleuren
  • Aangeleverd in verschillende formaten
  • Ongelimiteerd aantal revisie-rondes

U bent op zoek naar een bedrijfslogo dat bij u past?

Logo ontwerp Antwerpen

Het eerste wat uw klanten zien

Vaak is uw logo het eerste contact dat nieuwe klanten met uw bedrijf hebben. Daarom is het belangrijk dat uw logo ontwerp eruit springt en niet zomaar verloren gaat in de ‘visual clutter’ waarmee mensen tegenwoordig gebombardeerd worden. Naast opvallen moet een goed logo ook bijblijven. Bij ons is elke logo designer gepassioneerd door het zoeken naar de juiste combinatie van vorm, lettertype en kleuren. We zorgen voor unieke en in-het-oog-springende invalshoeken om uw bedrijf aan de wereld voor te stellen.

Alles tot in de puntjes, steeds scherp en schaalbaar

Naast het traditionele drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes, moet u er ook vanuit gaan dat uw logo vandaag online en op verschillende social media zichtbaar zal zijn. We houden hiermee steeds van in het begin rekening zodat u dat niet meer hoeft te doen in de toekomst. Uw nieuw logo wordt door ons haarscherp in vectoren ontworpen en volgens de regels aangeleverd in verschillende bestandstypes en groottes.

Van een gekopieerde fax tot een torenhoge reclamebanner. U krijgt een logo dat er overal krachtig, scherp en herkenbaar uitziet.

Logo ontwerpen
Logo designer

Ongelimiteerd aantal revisie-rondes

U laat een nieuw logo maken? Dan wil u ook zeker zijn dat het bij u past en jarenlang mee kan gaan. We brengen onze expertise en ervaring mee aan tafel, maar op het einde van de rit blijft het wel de bedoeling dat u blij bent met het resultaat. Ben je nog niet helemaal overtuigd van ons voorstel? Geen probleem. We gaan terug aan de slag en blijven doorwerken tot u 100% tevreden bent. Want een logo ontwerpen, dat doen we voor u.

Met jaren ervaring in het ontwerpen van unieke en sterke logo’s zijn we een ideale partner om u te helpen uw brand-identity naar een hoger niveau te tillen.

Logo designer

Al jaren werken we aan het onlinesucces van onze klanten. Je bent dus zeker van een ervaren, solide partner.


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Way2Web
The Factorie Businesscenter,
Middelmolenlaan 175,
2100 Antwerpen (Deurne)
Belgium

T: +32 (0)3 808 26 27