Huisstijl uit Antwerpen

Gelieve uw gegevens in te vullen

Bedankt

We contacteren je gauw

Wat is een corporate identity?

Een sterk merk zorgt ervoor dat uw bestaande en potentiële klanten een goed gevoel krijgen bij uw bedrijf. Zo’n positief beeld krijgt u natuurlijk niet op één nacht en is het resultaat van een consequent en duidelijk proces. Een huisstijl ontwerpen is meer dan alleen een logo en dat weten we bij Way2Web maar al te goed. Bij ons is een huisstijl een volledige branding-kit die u toelaat om altijd en overal de visuele stijl van uw bedrijf door te trekken.

Huisstijl ontwerpen

Uw bedrijf is meer dan enkel een logo

Een succesvolle branding houdt in dat alle communicatie wordt gevoerd met een consistente toon en grafische stijl. Denk hierbij aan visitekaartjes, brochures, enveloppes, briefpapier, catalogi maar ook aan e-mail handtekeningen, social media profielen en websites. Als huisstijl ontwerpbureau zorgen we ervoor dat u overal goed in beeld komt en iedereen uw merk onmiddellijk herkent.

Opvallen met vorm en kleur

Er zijn verschillende belangrijke elementen om tot een knap huisstijl ontwerp te komen. Een goed gebruik van lettertypes en kleur is essentieel om ervoor te zorgen dat alles steeds herkenbaar en vertrouwd aanvoelt. Kleuren hebben de kracht om onmiddellijk een beeld of gevoel op te roepen, terwijl een duidelijk, gebalanceerd lettertype voor de content zorgt dat die eerste indruk kan worden vastgehouden of versterkt.

Huisstijl ontwerp Antwerpen
Huisstijl ontwerp

Wij gaan voor uw tevredenheid

Ons branding-team in Antwerpen werkt door tot uw huisstijl ontwerp volledig aan uw verwachtingen voldoet. U krijgt bij ons dan ook een ongelimiteerd aantal revisie-rondes. We leveren graag kwaliteit af, maar we willen ook dat iedereen toegang heeft tot een goede branding. Daarom houden we onze tarieven bewust competitief en betaalbaar.

Bij Way2Web zijn we gedreven om elk bedrijf te helpen met de verbetering van hun identiteit. Bent u benieuwd naar wat mogelijk is? We praten er graag eens over met u.

Huisstijl ontwerp

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92