Way2Web zoekt een copywriter / online marketeer

Life is for living

Copywriter / Online Marketeer

 

Wat kan je:
Je bent een geboren storyteller die informeert, inspireert en overtuigt, zowel in short als long copy. Je begrijpt nieuwe topics snel en kan hier ook efficiënt content voor genereren. Je kan luisteren naar klanten en weet dan ook dat de kennis van de klant over zijn bedrijf / sector in combinatie met jouw content-skills de ideale mix zijn voor een impactvolle realisatie. Naast je copywriting skills ben je niet geen vreemde van Google Analytics en ben je bereid je hierin verder te verdiepen. Je kan steeds rekenen op een team van creatieve collega’s om samen te werken aan een ideaal resultaat voor elke klant.

Wie zoeken we:
We zoeken een nieuwe collega met minstens 3 jaar copywriting ervaring in een soortgelijke job. Hierdoor kan je zonder problemen met klanten praten over diensten die een hedendaags digital agency levert zoals websites, content generatie, seo, sea, … . Je focust je steeds op resultaten en de data bevestigt je werk. Je bent een teamspeler en kan vlot communiceren met collega’s maar ook met klanten. Natuurlijk ben je ook steeds positief ingesteld.

Jouw visie:
Je wilt bijleren, bent gedreven maar je wil vooral ook persoonlijk nog groeien. Je vindt het uitdagend om in een klein bedrijf mee te helpen aan de verdere groei en toekomstvisie van de zaak. Hierdoor heb je natuurlijk ook zicht op fantastische groeimogelijkheden.

 

Interesse?
Stuur een mail met je cv en motivatie naar info@way2web.be

 

Ontvang meer nieuws in je inbox

Bedankt voor uw inschrijving


Terug naar overzicht

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Een adviesgesprek houdt in:

1
Een inleidend gesprek
2
Een inleidend gesprek
3
Gratis advies
4
Een inleidend gesprek

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

We bellen je zo snel mogelijk op om deze afspraak in te plannen.

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92