Way2Web zoekt een copywriter / online marketeer

Life is for living

Copywriter / Online Marketeer

 

Wat kan je:
Je bent een geboren storyteller die informeert, inspireert en overtuigt, zowel in short als long copy. Je begrijpt nieuwe topics snel en kan hier ook efficiënt content voor genereren. Je kan luisteren naar klanten en weet dan ook dat de kennis van de klant over zijn bedrijf / sector in combinatie met jouw content-skills de ideale mix zijn voor een impactvolle realisatie. Naast je copywriting skills ben je niet geen vreemde van Google Analytics en ben je bereid je hierin verder te verdiepen. Je kan steeds rekenen op een team van creatieve collega’s om samen te werken aan een ideaal resultaat voor elke klant.

Wie zoeken we:
We zoeken een nieuwe collega met minstens 3 jaar copywriting ervaring in een soortgelijke job. Hierdoor kan je zonder problemen met klanten praten over diensten die een hedendaags digital agency levert zoals websites, content generatie, seo, sea, … . Je focust je steeds op resultaten en de data bevestigt je werk. Je bent een teamspeler en kan vlot communiceren met collega’s maar ook met klanten. Natuurlijk ben je ook steeds positief ingesteld.

Jouw visie:
Je wilt bijleren, bent gedreven maar je wil vooral ook persoonlijk nog groeien. Je vindt het uitdagend om in een klein bedrijf mee te helpen aan de verdere groei en toekomstvisie van de zaak. Hierdoor heb je natuurlijk ook zicht op fantastische groeimogelijkheden.

 

Interesse?
Stuur een mail met je cv en motivatie naar info@way2web.be

 

Terug naar overzicht

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Hoe haal je meer klanten uit het internet

In dit eBook bespreken we hoe je met online marketing online klanten wint.

Download eBook

#blijfopdehoogte

krijg nuttig en interessant nieuws voortaan rechtstreeks in je inbox.

Bedankt voor uw inschrijving


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92