In the videozone met drones

Wat zijn drones?

Deze onbemande vliegtuigjes zijn uitgevonden om militaire operaties bij te staan. Het woord drone betekent in het Engels een mannetjesbij. De oorsprong hiervan ligt in het feit dat de eerste onbemande toestellen door hun monotome geluid en vliegbewegingen sterk aan bijen deden denken. Je kan drones vergelijken met een speelgoedvliegje dat je als kind met een afstandsbediening bestuurde. Alleen kan een drone aan ook heel eenvoudig aan luchtfotografie doen of video's maken. Deze eigenschap zorgt ervoor dat veel bedrijven een bedrijfsfilmpje laten maken met behulp van een drone. 

Drone Fotografie

De kracht van een drone bedrijfsfilm

Drone fotografie is de nieuwste hype in de wereld van media. Of je een vastgoedmakelaar bent of een evenementenplanner, wie een bedrijfsfilm laat maken met behulp van een drone geeft zijn zaak sowieso een boost. Het is snel te gebruiken, goedkoop en vriendelijk voor het milieu. Het is het goedkope antwoord op luchtfotografie. Een drone is ook veel lichter en vliegt lager dan een helikopter of vliegtuig. Hierdoor kan je gedetailleerdere foto's nemen. Opgepast: vergeet niet om altijd toestemming te vragen, wil je een drone laten rondvliegen. 

Zakelijke of recreatief gebruik van drones?

Luchtfotografie door middel van drones klinkt heel leuk maar lees goed de wetgeving na vooraleer je je drone de lucht instuurt. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen het zakelijk en recreatief gebruik van drones. Ga dus niet zomaar een bedrijfsfilmpje laten maken zonder te weten wat kan en niet kan. Je moet altijd toestemming vragen wil je ergens vliegen, je moet verzekerd zijn en als piloot voldoende geoefend zijn om met het toestel te mogen vliegen. Neem dus zeker ook enkele lessen voor je aan drone fotografie doet. 

Luchtfotografie


Wil je boven openbare plekken foto’s of video's maken of op grote hoogte vliegen, dan ben jeaan een veel strengere wetgeving onderworpen. In dat geval is het beter om een professional aan te spreken die je hierbij kan bijstaan.

Ontvang meer nieuws in je inbox

Bedankt voor uw inschrijving


Terug naar overzicht

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Een adviesgesprek houdt in:

1
Een inleidend gesprek
2
Een inleidend gesprek
3
Gratis advies
4
Een inleidend gesprek

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

We bellen je zo snel mogelijk op om deze afspraak in te plannen.

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92