Waarom een bedrijfsfilm meer zegt dan 1000 woorden

Content is king

In het jaar 2016 draait alles rond visuele verwennerij aka bedrijfsfotografie en films. Internetgebruikers en klanten van een bedrijf willen meer dan een saaie,statische wegpagina die de geschiedenis van een bedrijf uitlegt. Typ eender welke zoekterm in op Google en je krijgt filmpjes te zien. King content is overheersend en alleen door een reclamespot te laten maken, toon je dat je helemaal mee bent.

Power of visual storytelling

De toekomstige klanten van nu willen duidelijk weten wat ze kopen en liefst op een zo snel mogelijke manier. Als je dus een bedrijfsfilmpje laat maken op een unieke manier en met de nodige creativiteit, scoor je recht in het hart van de consument. De boodschap komt snel over en je maakt mensen nieuwsgierig naar meer.Een goed gemaakt bedrijfsfilmpje leidt ook tot hogere winstcijfers. Kies dus zeker voor een goede fotograaf of videojournalist om deze tip goed te doen slagen.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Als je een product wil verkopen moet het eerst bekend geraken. Onbekend is onbemind, bedrijfsfotografie of een bedrijfsfilmpje kan daar verandering in brengen. Denk ook goed na over het doel dat u met uw bedrijfsfilmpje wil bereiken. Wil u de naamsbekendheid vergroten? Of wil u eerder gaan voor betere verkoopresultaten? Een juiste strategie is dus van belang

Videomarketing

Sinds de komst van sociale media is marketing verweven met ons leven. Dit geldt ook voor bedrijfsfilms. Bedrijven zijn niet meer zomaar bedrijven maar worden hip en hot. Met behulp van fotografie of een reclamespot kan je je x-factor nog meer verhogen. Maak jezelf dus begeerd en voor je het weet is je bedrijfsfilmpje de ster van het internet. Go the extra mile is hier zeker van toepassing.

Terug naar overzicht

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Hoe haal je meer klanten uit het internet

In dit eBook bespreken we hoe je met online marketing online klanten wint.

Download eBook

#blijfopdehoogte

krijg nuttig en interessant nieuws voortaan rechtstreeks in je inbox.

Bedankt voor uw inschrijving


Wie zijn wij

Way2Web is een digital agency voor de digitale zichtbaarheid van kmo’s. We leunen op jarenlange ervaring in de sector en werken aan het onlinesucces van vele bedrijven.

Wij vertellen jouw verhaal online door website- en webshopcreatie, design en onlinemarketing. Ook zorgen we voor aanverwante zaken om je bedrijf verder te digitaliseren, zoals webapplicaties, mobiele applicaties en meer.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92