Waarom een bedrijfsfilm meer zegt dan 1000 woorden

Content is king

In het jaar 2016 draait alles rond visuele verwennerij aka bedrijfsfotografie en films. Internetgebruikers en klanten van een bedrijf willen meer dan een saaie,statische wegpagina die de geschiedenis van een bedrijf uitlegt. Typ eender welke zoekterm in op Google en je krijgt filmpjes te zien. King content is overheersend en alleen door een reclamespot te laten maken, toon je dat je helemaal mee bent.

Power of visual storytelling

De toekomstige klanten van nu willen duidelijk weten wat ze kopen en liefst op een zo snel mogelijke manier. Als je dus een bedrijfsfilmpje laat maken op een unieke manier en met de nodige creativiteit, scoor je recht in het hart van de consument. De boodschap komt snel over en je maakt mensen nieuwsgierig naar meer.Een goed gemaakt bedrijfsfilmpje leidt ook tot hogere winstcijfers. Kies dus zeker voor een goede fotograaf of videojournalist om deze tip goed te doen slagen.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Als je een product wil verkopen moet het eerst bekend geraken. Onbekend is onbemind, bedrijfsfotografie of een bedrijfsfilmpje kan daar verandering in brengen. Denk ook goed na over het doel dat u met uw bedrijfsfilmpje wil bereiken. Wil u de naamsbekendheid vergroten? Of wil u eerder gaan voor betere verkoopresultaten? Een juiste strategie is dus van belang

Videomarketing

Sinds de komst van sociale media is marketing verweven met ons leven. Dit geldt ook voor bedrijfsfilms. Bedrijven zijn niet meer zomaar bedrijven maar worden hip en hot. Met behulp van fotografie of een reclamespot kan je je x-factor nog meer verhogen. Maak jezelf dus begeerd en voor je het weet is je bedrijfsfilmpje de ster van het internet. Go the extra mile is hier zeker van toepassing.

Ontvang meer nieuws in je inbox

Bedankt voor uw inschrijving


Terug naar overzicht

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Een adviesgesprek houdt in:

1
Een inleidend gesprek
2
Een inleidend gesprek
3
Gratis advies
4
Een inleidend gesprek

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Gratis adviesgesprek

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

We bellen je zo snel mogelijk op om deze afspraak in te plannen.

Met jaren ervaring in het bereiken van resulaten zijn we een solide partner in het online succes van vele bedrijven.

Onze missie

Digitaal Bureau Way2Web streeft ernaar de perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en slimme custom ontwikkeling. Het resultaat? Een creatieve website, applicatie of marketingcampagne die buzz genereert. Eén die uw bedrijf meer naamsbekendheid en loyale klanten oplevert en inkomsten genereert.

Contacteer ons

Stokerijstraat 72
2110 Wijnegem, Antwerpen
Belgium

T: 03 808 25 92