U verdient een uniek design

Scroll naar beneden
 
U verdient een uniek design

Jij bent op zoek naar nieuwe klanten.

Maar kunnen zij jou wel vinden?

 

SEO

Zeventig procent van alle surfers kijkt op Google niet verder dan de eerste twee pagina’s. Vooraan plaatsnemen met een SEO-vriendelijke website is dus een must.

Way2Web doet uw website beter scoren in zoekmachines dankzij een technische optimalisatie, SEO copywriting, linkbuilding en een continue monitoring. Scoort je website slecht in Google wanneer je zoekt naar je producten of diensten? Dan loop je een pak klanten mis. Vraag raad aan onze SEO-experts!

BEKIJK PORTFOLIO MAAK EEN AFSPRAAK

SEA

Adverteren via Google AdWords (SEA) is de meest doeltreffende vorm van online publiciteit. Je loodst er een hoop nieuwe potentiële klanten mee naar je website. Op één voorwaarde: een doordachte strategie die ook je budget stevig op de rails houdt.

Way2Web heeft jaren ervaring met de lancering en monitoring van succesvolle SEA-campagnes. Onze online marketingspecialisten zijn gepokt en gemazeld door dit boeiende en avontuurlijke spel. Die kennis levert jouw bedrijf altijd meer bezoekers en omzet op.

BEKIJK PORTFOLIO MAAK EEN AFSPRAAK

Social Marketing

Sociale netwerken als Facebook of LinkedIn bezitten een schat aan informatie over hun gebruikers. Targeted advertising via sociale media opent dus een gigantisch spectrum aan mogelijkheden. Je kan je advertenties immers heel gericht vertonen aan mensen met bepaalde kenmerken of interesses.

Deze gepersonaliseerde marketingstrategie geeft een fikse boost aan je online conversie. De social media whizzkids van Way2Web leiden je sociale mediacampagne in goede banen en zorgen voor concrete resultaten.

BEKIJK PORTFOLIO MAAK EEN AFSPRAAK

E-mail Marketing

E-mailmarketing is terug van nooit weggeweest. Het is nog steeds een snelle, goedkope en efficiënte marketingtool voor elke moderne ondernemer. Wil je voet aan wal krijgen in de mailbox van je klanten?

Way2Web ontwikkelde voor jou een dummy proof mailingsysteem waarmee je in een handomdraai leuke nieuwsbrieven opmaakt en verstuurt. Die stel je zelf op of laat je schrijven en lay-outen door ons. De return on investment? Die hou je zelf makkelijk in de gaten met enkele waardevolle statistieken.

BEKIJK PORTFOLIO MAAK EEN AFSPRAAK

Offline Marketing

Print is dood? Vergeet het! Daarom biedt Way2Web jouw onderneming ook een brede waaier aan offline marketingdiensten. Van advertenties in gedrukte media tot gepersonaliseerde mailings, oogverblindende affiches, flitsende flyers of fraaie reclameborden.

Onze creatieve vormgevers toveren voor jou een offline campagne uit de hoed die niet enkel opvalt, maar aan het netvlies blijft kleven. Steeds met jouw concrete bedrijfsdoelstellingen in het achterhoofd.

BEKIJK PORTFOLIO MAAK EEN AFSPRAAK

You name it

Digitale marketing is een hemelsbreed begrip. Daarom willen we je niet beperken tot enkel de bovenstaande marketingdiensten.

Wil je graag een extravagante of ongeziene digitale campagne lanceren waar de brokken vanaf vliegen? Contacteer ons als de vliegende bliksem voor een vrijblijvende afspraak. We zetten onze tanden breedlachs in jouw marketingcampagne!

BEKIJK PORTFOLIO MAAK EEN AFSPRAAK

Onze andere services.